05/03/2024
7.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Spitali i Gostivarit ka ndërmarë të gjitha masat për koronavirusin (FOTO)

 

Spitali i Gostivarit ka ndërmarë të gjitha masat për mbrojtjen e të gjithë të punsuarve nga rreziku i përhapjes së pandemisë.

Spitali i Gostivarit ka ndërmarë të gjitha masat për mbrojtjen e të gjithë të punsuarve nga rreziku i përhapjes së pandemisë në veçanti në repartin e Infektologjisë, ku është bërë furnizimi i të gjithë të punsuarve me maska mbrojtëse,kapela dhe doreza për një përdorim,syza mbrojtëse dhe mantilla special për mbulesën e të gjithë trupit.

Të fundit