27/05/2024
12.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Stuhi e madhe në Slloveni rrugë të përmbytura, një tren doli nga shinat, një ortek gurësh dëmtuan autobusin,

Për shkak të një stuhie të fortë gjatë natës në Lubjanë, Kranj dhe Zasavje, uji përmbyti ndërtesat dhe rrugët, në linjën Zidani Most – Lubjana, një tren doli nga shinat dhe  rrëshqiti nga dheu,  një ortek gurësh  pjesërisht u përplasën në një autobus,raporton  RTV Slloveni .

Një ortek shkëmbor i shkëputur dëmtoi pjesërisht një autobus në kantierin në rrugën Zagorje të Savës – Liti dhe dy pasagjerë u plagosën lehtë. Hekurudhat Sllovene njoftuan se të hënën në orën 21:35 një tren pasagjerësh doli nga binarët  midis Savës dhe Moshenikut, i cili goditi një rrëshqitje dheu pikërisht përballë stacionit hekurudhor Sava.

Për shkak të stuhisë në Zasavje, treni me 20 pasagjerë ka lëvizur me shpejtësi të reduktuar si masë paraprake dhe nuk ka të lënduar, ndërsa linja Zagorje-Kreshnicë do të jetë e mbyllur deri në njoftimin e dytë.

Hekurudhat sllovene paralajmërojnë se do të ketë vonesa të mëdha në trenat e pasagjerëve, ndërsa trafiku i mallrave është gjithashtu i pezulluar.

Të fundit