05/03/2024
7.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Talat Xhaferi dekoron humanistin Halil Kastrati | FOTO

Sot Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Talat Xhaferi realizoi takim miqësor me themeluesin e Shoqatës së bamirësisë “Jetimët e Ballkanit”, Halil Kastrati.

“Halil Kastrati i është përkushtuar me zell dhe energji të pashtershme aktivitetit humanitar për rreth dy dekada, dhe kryesisht është fokusuar në përkujdesjen për jetimët dhe familjet në gjendje të vështirë sociale”, u nënvizua në takim.

Kryetari Xhaferi e përuroi për punën e palodhshme dhe i dhuroi dhuratë simbolike në shenjë respekti.

Pa humbur koh edhe humanisti Halil Kastrati në profilin e tij në Facebook shpërndajti këtë këqësi duke ju falemenderuar kryeparlamentarit Talat Xhafirit.

Faleminderit shume!

Sot pata kenaqesine te jem mysafir i Kryeparlamentarit te Republikes se Maqedonise se Veriut, z. Talat Xhaferi.

Kryetarin e informuam rreth aktiviteteve te Jetimave te Ballkanit ne teresi, e ne veçanti per aktivitetet tona ne Maqedonine e Veriut.

Nga ana e Kryetarit u mirepriten projektet tona per vitin 2019, si dhe u nderuam me nje dhurate speciale!

Faleminderit Kryetar i Parlamentit te Maqedonise se Veriut, Z. Talat Xhaferi.

Ndërkohë, Kastrati sot do të dekorohet edhe nga kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari, për aktivitetet e tij humane.

Të fundit