14/06/2024
21.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Taseva: Veturat zyrtare nuk duhet të përdoren për qëllime private

Qëndrimi jonë çdoherë është që kjo duhet të ndalohet. Duhet të bëhet dallimi nga ajo private me atë zyrtare, tha kryetarja e Transparency International-Maqedoni, Sllagjana Taseva.

Taseva është e prerë se vetura zyrtare nuk duhet të përdoret për qëllime private dhe jashtë orarit të punës.

“Funksionarët nuk duhet t’i vozisin veturat vetë”, tha Taseva duke u përgjigjur në pyetje të gazetarëve se si i komenton atë që funksionarët i përdorin veturat zyrtare për qëllime private.

Të fundit