12/07/2024
33.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Të dielën nis llogaritja verore e kohës

Nga e diela fillon llogaritja verore e kohës. Natën midis të shtunës dhe të dielës akrepat e orës do të zhvendosen për një orë përpara që do të thotë se në vend dy, ora do të jetë tre.

Llogaritja verore e kohës fillon çdo fundjavë të fundit të muajit mars dhe zgjatë deri në fundjavën e fundit të tetorit, kur sërish fillon llogaritja dimërore e kohës. Sivjet llogaritja verore e kohës do të zgjatë deri më 30 tetor në ora 03:00 pas mesnate.

Të fundit