12/07/2024
33.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Të punësuarit në gjykatë jashtë vendit të punës – në grevë dy orëshe

Në ora 10 ka filluar greva dy orëshe nga punëtorët e gjykatave në Maqedoninë e Veriut.

Greva do të zgjasë dy orë, deri në ora 12:00 dhe është paralajmëruar se do të zhvillohet edhe nesër, raporton TV21.

Të punësuarit tashmë gjenden jashtë vendeve të punës, kështu duke refuzuar të japin shërbimet e tyre.

Të fundit