24/04/2024
15.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Të shkyçurit nga “ngrohja qendrore”, me kërkesë deri te KRRE-ja

Deri tek Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) janë parashtruar 1300 kërkesa nga qytetarët të cilët janë shkyçur nga sistemi i ngrohjes qendrore. Pjesa më e madhe e kërkesave janë shqyrtuar dhe në 99.2 për qind të tyre pozitivisht është vendosur.

“Procedura përfundoi më 31 maj. Kemi marrë rreth 1300 kërkesa prej të cilave ndaj 1120 jemi përgjigjur. Kanë mbetur edhe 180 deri në 200 kërkesa për të cilët po bëhen analizat e fundit dhe gjatë javës së ardhshme do t’ju përgjigjemi të gjithë qytetarëve të cilët kanë dorëzuar kërkesë deri tek KRRE”, deklaroi sot Marko Bislimovski, kryetar i KRRE-së.

Të fundit