20/07/2024
21.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Televizioni Koha shpall konkurs për punë

Televizioni Koha ka nevojë për:
Gazetarë/e, spikere per pune ne deskun e lajmeve.
Kandidatët dhe kandidatet e interesuar të paraqiten në 070 224 113
Ose të dërgojnë një CV në meil: [email protected]

Të fundit