22/07/2024
18.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Tetovë, arrestohen dy persona për shitje të mjeteve piroteknike

Gjatë ditës së djeshme rreth orës 16.20 në Sheshin e Qytetit në Tetovë, policia ka arrestuar  dy persona, B.A. (45) nga Tetova dhe XH.M .(46) nga fshati Çelopek i Tetovë. Personat në fjalë janë arrestuar për shitje të mjeteve piroteknike.

MPB njofton se të arrestuarit po mbahen në në Stacionin Policor të Tetovës ndërsa u janë konfiskuar më shumë se 2,000 copë pajisje të ndryshme piroteknike.

Të fundit