24/04/2024
8.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Thaçi: Bashkimi i shqiptarëve në Luginën e Preshevës e dha rezultatin e tij

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi është shprehur i lumtur që bashkimi i shqiptarëve në Luginën e Preshevës dha rezultatin e tij.

“Ata tashmë do të kenë më shumë deputetë që do ta ngrehin zërin për të drejtat e shqiptarëve atje”, theksoi Thaçi përmes një shkrimi në llogarinë e tij në Facebook.

Postimi i tij në Facebook:

Bashkimi i shqiptarëve në Luginën e Preshevës e dha rezultatin e tij. Ata tashmë do të kenë më shumë deputetë që do ta ngrehin zërin për të drejtat e shqiptarëve atje. Bashkërendimi i veprimeve politike jep gjithmonë rezultate dhe Alternativa Demokratike Shqiptare është shembull i mirë për t’u ndjekur nga bashkëkombësit tanë kudo që jetojnë. HTH

Të fundit