05/03/2024
8.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Thaçi: Shteti të ju jep nga 100 euro secilit qytetarë për gjashtë muaj

Kryetari i Partisë Demonratike Shqiptare Menduh Thaçi në emisionin “Koha Për Debat” në Televizionin Koha tha se shteti duhet tu jap qytetarëve nga 100 euro për gjashtë muaj.

Nëse shteti u jep nga 100 euro për gjashtë muajë ne do ta luftojmë koronavirusin si dhe do të ju sigurojmë qytetarët një jetë më të mirë.

Të fundit