22/04/2024
7.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Thaçi;“Po vjen vera ka dera”

Menduh Thaçi në konferencë për shtyp, para selisë së PDSH-së, në Tetovë, prezanton strukturat e reja drejtuese të partisë si dhe moton zgjedhore.
“Sot po e promovoj moton tonë “Po vjen vera ka dera”. Pas kësaj kohe shumë të ftohtë, si sot si këto vite që nuk është në pushtet Partia Demokratike Shqiptare, Po vjen vera ka dera, dera e PDSH-ja ndërsa vera do të jetë e gjithë shqiptarëve”, është shprehur ai.
Ai gjithashtu ka prezantuar ekipin e vet professional dhe të gjitha departamentet, duke shprehur gatishmërinë për ta marrë pushtetin dhe për të qenë shërbëtor të qytetarëve./TV KOHA/

Të fundit