12/07/2024
33.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Twitter jelekët e kuq të LSDM-së: “Me rroga të tilla me jelek si të Kryqit të Kuq” në fushatën e re të partisë “Krah për krah për fitoren”

“Çfarë ndodhi, anija po fundoset, pra ju vishni jelek shpëtimi?”, “Nuk dinë të notojnë dhe i pret një përmbytje në zgjedhjet e ardhshme, ndaj u desh të vishnin jelek shpëtimi si ky. “, janë disa nga tweet-et me të cilat përdoruesit e Twitter-it shohin fushatën e re partiake të anëtarëve të LSDM-së të veshur me jelek të kuq.

Kryeministri dhe kryetari i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski, ka qëndruar para bashkëpartiakëve të veshur me jelek të kuq dhe ka promovuar fushatën e re të partisë “Krah për krah për fitoren”, duke filluar aktivitetet në terren për të biseduar me qytetarët nga të gjitha anët e vendit. vendi.

Kovaçevski tha se partia e tij në periudhën e ardhshme do të vizitojë gjithsej 946 vendbanime në vend, jo sepse vitin e ardhshëm ka pasur zgjedhje, por, siç tha ai, për të ardhmen më të mirë të atdheut./ a1on/   Nga: Orce Kostov

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

БИ МОЖЕЛО ДА ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Të fundit