24/05/2024
19.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Uji në Shkup është i sigurt për pije sipas raportit laboratorik javor

Mostrat e ujit të marra në 39 pika matëse në Shkup janë në përputhje me Rregulloren për kërkesat për siguri dhe cilësi të ujit të pijshëm, informon NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” – Shkup, duke njoftuar rezultatet nga raporti javor për analizat e ujit të pijshëm.

Nga 4 janari deri më 8 janar, u morën 112 mostra fiziko-kimike dhe 112 mostra për analiza mikrobiologjike të ujit të pijshëm, ndërsa analizat u bënë nga Sektori për kontrolle sanitare – laboratori i parë në vend i akredituar për të punuar sipas standardit ISO17025:2018.

Të fundit