17/06/2024
20.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

‘Vdekje për shqiptarët”, grafite antishqiptare në fshatin Vaksincë të Kumanovës

Disa lexues të televizionit Shenja, në adresën elektronike kanë dërguar disa fotografi ku shihet se ka përmbajtje antishqiptare.

Sipas tyre, këto mbishkrime “vdekje për shqiptarët” dhe “vrite there që shqiptari të mos ekzistojë” janë në afërsi të hekurudhës Vaksincë – Reçicë në rajonin e Kumanovës.

Kujtojmë se ditë më parë edhe në Gostivar kishte grafite të tilla me mesazhe antishqiptare.

Të fundit