24/04/2024
8.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

(VIDEO) Policia kërkon që të rregullohet sinjalistika rrugore

Gjatë muajit të kaluar të këtij viti, zyrtarët policorë nga Sektori për Punë të Brendshme në Tetovë – Stacioni Policor për Siguri në Komunikacionin Rrugor Tetovë dhe Njësia Policore për Siguri në Komunikacionin Rrugor Gostivar në bashkëpunim me inspektorin – udhëheqës të Departamentit për Çështje të Komunikacionit në Komunën e Gostivarit, kanë kryer inspektime në terren të rrugëve dhe autostradave më të frekuentuara, si dhe vendbanimeve periferike në qytetet e Tetovës dhe Gostivarit, ku janë përcaktuar dhe fotodokumentuar të gjitha mangësitë dhe dëmtimet në sinjalistikën horizontale dhe vertikale të komunikacionit, si shenjat e komunikacionit, shënjimet e vendkalimeve për këmbësorë dhe vijat e plota dhe të ndërprrera, gjendja e shenjave ndriçuese të komunikacionit semaforëve, si dhe gjendja e rrugëve në këtë zonë. Është përgaditur procesverbal për gjendjen e konstatuar dhe janë dërguar njoftime në institucionet kompetente për mirëmbajtje në dy pushtetet vendore dhe është kërkuar që të gjitha mangësitë të eliminohen në periudhë sa më të shpejtë për të mundësuar qarkullimin normal dhe të rrjedhshëm dhe lëvizjen e sigurt të automjeteve dhe këmbësorëve, përndryshe të përgatiten parashtresa përkatëse ligjore TV KOHA

Të fundit