13/04/2024
19.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

VMRO-DPMNE: Fundi i gjyqësisë Luj Viton është më 12 prill

Fundi i gjyqësisë Luj Viton është më 12 prill.

Më 12 prill përfundon padrejtësia dhe proceset e porositura nga Zoran dhe Vice Zaev.

Shërbëtorët e krimi-kartelit Zaev në prokurorinë publike dhe në gjykatë do të duhet të bartin përgjegjësi për keqpërdorimet, zhvatjen dhe përndjekjen politike.

Është i kotë marshi edhe tentimi i fundit i Zaevit të bëjë presion plotësues mbi gjyqësinë.

Zaev nuk mund ta arsyetojë krimin, korrupsionin dhe zhvatjen. Qytetarët nuk dëshirojnë shtet në të cilin funksionarët do të kënaqen në mosndëshkueshmërinë.

Marshi i Zaevit është marsh për amnisti të reja. Për amnistinë e Zoran dhe Vice Zaev, Venko Filipçe, Dragi Rashkovski, Boro Marlboro, Kurto Dudush dhe një sërë funksionarësh të tjerë kriminel të pushtetit.

Mosndëshkim nuk do të ketë. Përgjegjësi do të ketë për të gjithë. Pas 12 prillit pason epilog juridik për të gjitha krimet dhe parregullsitë.

Qendra për Komunikime e VMRO-DPMNE-së

Të fundit