21/04/2024
4.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

VMRO-DPMNE: Pushteti është i paaftë të ballafaqohet me koronën, fajin e kërkon te qytetarët

Maqedonia nën udhëheqjen e LSDM-së ka rezultatet më të këqija në luftën kundër koronavirusit.

Pushteti është i paaftë të ballafaqohet me koronën, prandaj fajin e kërkon te qytetarët.

Paaftësia e LSDM-së për të cilën tani janë fajtor qytetarët të cilët i mbyllën si në burg dy muaj do t’u kushtojë pikërisht qytetarëve 1.3 miliardë euro deri në fund të vitit, për të cilat shteti duhet të marrë hua.

Pushteti i udhëhequr nga LSDM-ja nuk mund të ballafaqohet me gabimet e veta.

LSDM e rrënon shtetin.

Nevojitet strategji urgjente për rikuperimin e Maqedonisë. VMRO-DPMNE e din mënyrën si.

VMRO-DPMNE është e ndryshme nga LSDM-ja. Me LSDM-në dhe Zaevin, fituam regjim hibrid, të paaftë, kriminel dhe varfëri.

Qendra për komunikime e VMRO-DPMNE-së

Të fundit