02/03/2024
9.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

VMRO-DPMNE: Tre skandale për një javë në Gjinekologji, nuk ka qenë kurrë më keq

Qeveria e udhëhequr nga LSDM dhe BDI ka bërë kërdi në të gjitha fushat, duke përfshirë shëndetësinë. Shqetësimi i njerëzve në qeverinë e udhëhequr nga LSDM dhe BDI është vetëm në shqetësim për xhepat dhe interesat e tyre. Qeveria e udhëhequr nga LSDM dhe BDI në shtatë vite pushtet krijoi kërdi në shëndetësi. Pothuajse nuk ka pasur investime në staf mjekësor, pajisje apo infrastrukturë, thonë nga VMRO-DPMNE.

Çmimin e pakujdesisë së qeverisë me LSDM
dhe BDI e paguajnë qytetarët. Çmimi që paguajnë qytetarët për pakujdesinë e tyre është shumë i lartë.Pikërisht për të gjitha dështimet e tyre, publiku ka qenë dëshmitar i lajmeve të tmerrshme në një periudhë shumë të shkurtër kohore, një periudhë njëjavore. Një të porsalindur i thyhet krahu, i pritet gishti të porsalindurit, një i porsalindur vdes dhe më pas nëna. Këto janë vetëm disa lajme për një periudhë të shkurtër dhe të gjitha kanë ndodhur në Klinikën për Gjinekologji Obstetrike, e cila është pjesë e kampusit të klinikave Nënë Tereza në Shkup, thuhet në njoftimin nga partia./pacensure/

Të fundit