23/04/2024
6.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Vodno – njohja për nga afër

Idetë megalomane për ndërtim në Vodno nuk ndalen pa marrë parasysh se ekspertët e tërheqin vërejtjen se urbanizimi agresiv e asgjësojnë natyrën në malin, e ndryshon klimën në Shkup dhe shkakton vend-rrëshqitje të rrezikshme për jetën e qytetarëve.

 

Të fundit