13/04/2024
15.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Xhamia Shqiptare në Sidnay solidarizohet me nevojtarët në Komunën e Likovës dhe Kumanovës

Xhamia Shqiptare në Sidnay mundësoi ndarjen e pakove të Ramazanit në Komunën e Likovës dhe Kumanovës me nje vlerë prej 50 euro në produktet bazë.

Në këtë mënyrë u solidarizuam me nevojtarët e kësaj ane në kohën e një krize të thellë ekonomike që ka kapluar mbarë globin.

Banorët e kësaj ane i falënderohen Xhamisë Shqiptare në Sidnay për kontributin duke lutur Zotin që t’ia jap të gjitha të mirat.

Të fundit