18/05/2024
17 C
Tetovo

Të tjera lajme

Xhudo u demonstrua për herë të parë si pjesë e FSK-së

Programi “Kosova, shtet i xhudos” po realizohet me plot rezultate dhe punë konkrete. Përveç komponentës, “Xhudo në shkolla – xhudistët e rinj”, që ka për qëllim të zhvillojë masovizimin dhe integrimin e dispilinës së xhudos në të gjitha shkollat dhe komunat e Kosovës, çertifikimit të trajnerëve, xhudistët elitarë tash janë zyrtarisht pjesë e FSK-së.

Demonstrimin e parë si pjesë e FSK-së e realizuan në ceremoninë e fillimit të ushtrimit më të madh ndërkombëtar ushtarak, “Defender Europe ’23” që u mbajt në Prishtinë./ KultPlus.com

 

Të fundit