25/04/2024
7.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Zaev: Atdheu ynë ka nevojë për zgjedhje

Atdheu ynë ka nevojë për zgjedhje në terminin e parë të mundshëm në mënyrë që ta presim valën e re të koronavirusit në vjeshtë tërësisht të përgatitur, kumtoi sot në Fejsbuk lideri i LSDM-së, Zoran Zaev.

“Qytetarëve dhe shtetit u duhen institucione me legjitimitet të plotë në mënyrë që të krijojnë kushte për normalitetin e ri, me kapacitet të plotë për ta mbrojtur shëndetin e qytetarëve dhe për ta rifilluar ekonominë e vendit”, thekson Zaev në kumtesë, shoqëruar me video fjalim.

Të fundit