13/07/2024
31.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Zaev në ditën e parë të shkollave: Të jemi solidarë dhe të tregojmë mirëkuptim në këtë proces

Në më shumë se gjashtëqind shkolla fillore dhe të mesme në vend, sot filloi mësimi me prani fizike me zbatimin e protokolleve shëndetësore. Në shumicën e shkollave, mësim me prani fizike ndjekin nxënësit deri në klasën e tretë, ndërsa në klasat më të larta do të mësojnë onlajn prej në shtëpi.

Të fundit