22/02/2024
12.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Zaev në Prilep: Ne jemi për ripërtëritje dhe rindërtim të infrastrukturës dhe objekteve kapitale

Më 15 korrik e zgjedhim rrugën e drejtë, e jo ripërtëritjen e regjimit. Kërkojmë ripërtëritje, por për infrastrukturën, rrugëve, objekteve kapitale, kanalizimeve, gazifikimeve dhe ndërtimit, porositi sot bartësi i listës së kandidatëve për deputetë të koalicionit “Mundemi” dhe kryetarit të LSDM-së, Zoran Zaev, në Prilep.

Duke theksuar se për tre vite ndërtohej sipas planit, Zaevi i përmendi arritjet në rrethinën e Prilepit.

“Janë ndërtuar rrugë, infrastrukturë, objekte kapitale të cilat për njerëzit, nga njëra anë do të thonë jetë, ndërsa nga ana tjetër ka barok, polistirol dhe provizione. Ja ku jam në Prilep, në rrugën drejt liqenit artificial, rajon posaçërisht i rëndësishëm për prilepasit. Posaçërisht jam krenar që pushteti ynë i përgjegjshëm e ka rindërtuar me asfalt të ri dhe kjo është hera e parë që rikonstruohet, e është e ndërtuar që nga koha e Tito-s. Ne e rindërtojmë infrastrukturën, e cila rreth 50 vite ka qëndruar e paprekur dhe është lënë në harresë nga regjimi”, tha Zaev.

Në pyetjën se cili është qëndrimi i tij për Naser Ziberin, kandidat i BDI-së për kryeministër, Zaev tha se do të përsërit, ky është shantazh dhe nuk është shëndoshë as për shtetin, as për BDI-në. Partia duhet të kalojë në opozitë.

“Sot do të përsëris se ky është edhe një kandidat sulmues. Nuk kemi asgjë personalisht kundër njeriut, por hyrja, gjatë fushatës, në një shantazh të tillë të BDI-së, nuk do të jetë në dobi as për të, as për BDI-në. BDI-së i duhen katër vite të jetë në opozitë që të reformohet. Pas 17 viteve për shtetin është e shëndoshë të shkojë në opozitë, e besoj, se edhe ata do të kuptojnë se kjo është mirë edhe për BDI-në të kalojë në opozitë dhe të reformohet”, deklaroi kryetari i SDSM-së, Zoran Zaev. bsh/

Të fundit