24/05/2024
10.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Zhvillimi rajonal në fokus të Qeverisë, Grubi: Komunat të aplikojnë me projekte në Byronë për Zhvillim Rajonal

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka njoftuar opinionin për thirrjen publike të publikuar nga ana e Byrosë për Zhvillim Rajonal për ndarjen e mjeteve financiare për financimin e projekteve të komunave urbane dhe rurale të vendit.

Ai u bën thirrje të gjitha komunave të vendit që ta shfrytëzojnë këtë mundësi duke aplikuar me projekte që janë prioritare për zonën e tyre.

Linku me detajet e thirrjes publike së Byrosë për Zhvillim Rajonal: https://brr.gov.mk/sq/2023/02/21/thirrje-publike-2023-2024/

Të fundit