18/06/2024
18.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Zj*arri në spitalin Covid eskaloi pasi shp*ërtheu bo*mbola e oksigjenit!

Zj*arri mori fuqi që pas shp*ërthimit të bo*mbolës së ok*sigjenit që shërben për mjekim të pacientëve me Covid-19.
Kjo, siç njoftoi komandanti i Njësitit të kundrëzjarrit, Uka Aliti, ka ndodhur pak para se të arrijnë ekipet zja*rrfikëse, njofton Sovrani.mk

“Para se të arrijmë ne ka pasur një shp*ërthim. Vetëm një shpërthim është dëgjuar. Nga ai shp*ërthim i bo*mbolës me oksigjen… Meqë oksigjeni nuk di*gjet, mirëpo nga ai shp*ërthim i bo*mbolës, meqë oksigjeni i ndihmon zj*arrit dhe ai zmadhohet”, tha Aliti.
Thotë se zj*arri u fut nën kontroll brenda 27 minutave dhe ta lokalizojmë në tërësi./TetovaExpres

Të fundit