17/06/2024
20.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

ZPKRMV Artan Grubi merr pjesë në seancën e Komitetit për marrëdhënie ndërmjet bashkësive

Sektori për marrëdhënie me opinionin
Kabineti i zëvendës kryeministrit të parë dhe ministrit për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive Bëri të ditur se Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi do të merr pjesë në seancën e Komitetit për marrëdhënie ndërmjet bashkësive në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut informon Tetovasot.

Seanca do të mbahet ora: 11:00 tek Salla “Boris Trajkovski”
Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut.Tetovasot

Të fundit