19/05/2024
19.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Zyrtarë të Qeverisë ia dorëzojnë kreut të BFI-së, aktvendimin për medresenë “Isa Beu” Shkup

Sot në zyrët e BFI-së, zyrtarë të Qeverisë i kanë dorëzuar Shaqir Fetahut aktvendimin për verifikimin e mësimit në medresenë “Isa Beu” Shkup.
“Pas 40 viteve nga themelimi i Medresesë së Bashkësisë Fetare Islame dhe shumë gjeneratave medresantë, kabineti jonë qeverisës, që mbahet mend për punët e mëdha të kryera, ia dorëzoi Kryetarit të BFI-së z. Shaqir Fetahu dhe kolegëve nga BFI, edhe aktvendimin për verifikimin e mësimit në medresenë “Isa Beu” në Shkup.

S’kishte mënyrë më të mirë për ta përcjellur muajin e shenjtë të Ramazanit dhe për të pritur festën e bekuar të Bajramit.

Të fundit