13 vjeçari me “lëkurë gjarpri”
Kuriozitetet

13 vjeçari me “lëkurë gjarpri”

Një djalosh 13 vjeçar ka një çrregullim që është duke befasuar të gjithë.

Elio Figueredo nga Florida ka lindur me një sëmundje të rrallë dhe mjaftë të çuditshme e cila shkakton rritjen e shpejtë të qëlizave të lëkurës dhe humbjen e masës mbrojtëse të lëkurës duke shkaktuar ‘zhvishjen’ e lekurës, shkruan Daily Mail.

Ky çrregullim gjenetik është përshkruar si ‘lëkura e gjarprit’ pasi që lëkura e 13 vjeçarit ripërtërihet vazhdimisht.

Ai është i detyruar të bëjë dy banjoe dielli çdo javë dhe të lyhet me vazelinë çdo 2-3 orë.

Përkundër asaj që mjekët kishin thënë që Elio nuk do të mund të mbijetoj datëlindjen e parë, ai tashmë është 13 vjeç.

Related posts

Japonia nxjerr shpikjen për ata që duan të pinë duhan në vendet publike

Televizioni Koha

Kjo është pula që ka jetuar pa kokë për 18 muaj

Televizioni Koha

Gropa në rrugë “gëlltit” autobusin me pasagjerë | VIDEO

Televizioni Koha

Leave a Comment