Bajrami: Ziberi jo që ka lidhje të forta me politikën por është produkt i vetë politikës - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Bajrami: Ziberi jo që ka lidhje të forta me politikën por është produkt i vetë politikës

Bujar Bajrami nga ASH ka komentuar kandidaturën e Naser Ziberit për Avokat të Popullit.
Në profilin e tij në facebook, Bajrami ka shkruar:

Ligji i Avokatit të Popullit:
Neni 3
Avokati i Popullit është i pavarur (i pa ndikuar) në ushtrimin e detyrës.
Neni 8
Funksioni Avokat i Popullit është i palidhur (i pa lejueshëm) me ushtrimin e ndonjë funksioni tjetër publik, profesioni apo anëtarësimin në parti politike.

Kush është Naser Ziberi:
Deputet i PPD për tri mandate (1990, 1994, 1998)
Ministër i Punës dhe Politikës Sociale (1996 1998)
Zëvendës Kryeministër i IRJM

Kandidat për Kryeministër i BDl së (2020)
Anëtarë i partisë politike BDl
Naser Ziberi jo që ka lidhje të forta me politikën, po është produkt i vetë politikës.
STOP kapjes së shtetit. Poshtë hajnat!

Related posts

Akademiku shqiptar nga Tetova fiton çmim në Turqi për librin mbi ilahitë e fshehura të Ballkanit

Televizioni Koha

Në Finlandë ka ateruar aeroplan nga Shkupi me 24 pasagjerë pozitivë

Televizioni Koha

Lëvizja Besa ka shpërndarë 400 maska mbrojtëse për qytetarët e Kërçovës

Televizioni Koha

Leave a Comment