26/02/2024
8.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

40 vjet nga nderimi i Shën Terezës me çmimin më të lartë të Indisë

Shën Tereza më 25 janar të vitit 1980, nderohet me çmimin më të lartë civil të Indisë, Bharat Ratna.
Jetën e saj, kjo humaniste shqiptare ia kishte përkushtuar më të varfërve, dhe çmimi indian ishte mirënjohje për bamirësinë e saj.

Të fundit