ANTI – BIXHOZ DO TË BLLOKOJË AUTOSTRADËN NË FILLIM TË FUSHATËS – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

ANTI – BIXHOZ DO TË BLLOKOJË AUTOSTRADËN NË FILLIM TË FUSHATËS

Mosmiratimi I ligjit për lojrat e fatit e cila doli si kërkesë e lëvizjes antikazino për dislokimin e të njejtave 3 kilometra larg vendbanimeve Lëvizja “Antibixhoz” në shenjë pakënaqësisë që nuk ka ndryshime në Ligjin për lojëra të fatit paralajmëroi se do ta bllokojë trafikun në autostradën Tetovë – Shkup. Kjo, sipas tyre, do të bëhet në ditën kur do të fillojë fushata parazgjedhore.Ata janë të pakënaqur që partitë politike në Kuvend nuk e vendosën ligjin në rend dite në seancë, edhe pse ka pasur debat  të komisionit.

Ata gjithashtu deklaruan se tash e tutje nuk do të ketë ftesa por ultimatum për partit politike që sipas tyre qëndrojn në krah të  keqes, edhe përskaj debateve të ndryshme muajt e fundit në regjionin më të gjërë të pollogut janë hapurobjekte të reja të lojrave të fatit.TV KOHA

Related posts

Marrëveshje për sistem elektronik të pagesave në pikëpagesën në Korridorin 8 dhe autostradën Milladinovc – Shtip

Televizioni Koha

Dimitrov: Ka komunikim për arritjen e konsensusit për datën e zgjedhjeve

Televizioni Koha

Tërmet në Zagreb: Më shumë të lënduar ku një fëmijë është në gjendje kritike

Televizioni Koha

Leave a Comment