22/02/2024
12.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Arrihet marrëveshje me të punësuarit, do të pastrohen mbeturinat në Tetovë

Të punësuarit e NPK Tetovë sot kanë arritur marrëveshje me ndërmarrjen, që deri me datë 15 dhjetor të paguhen dy rroga të pa marra, ndërsa si rrjedhojë, punonjësit do të vazhdojnë me grumbullimin e mbeturinave dhe pastrimin e qytetit.

Të fundit