Maqedoni

Çavkovi kapet para se të ikë dhe dërgohet në Shutkë

Mitko Çavkov, ish-drejtori i Byrosë për Siguri Publike, është dërgur në parаburgim. Siç raportojnë mediat në gjuhën maqedone, Çavkovi ka tentuar të arratiset dhe për këtë arsye është dërguar në bur.gun hetues të Shutkës.

Ky vendim i Gjykatës Penale të Shkupit, është shqiptuar në bazë të propozimit të Prokurorisë për kriм të organizuar, të cilët paraprakisht kanë siguruar të dhëna operative se ish-drejtori ka planifikuar të ikë.
Mitko Çavkovi, është i akuzuar për rastin e 27 prillit dhe të premtën pritet ti shqiptohet dënimi atij dhe 17 të akuzuarve të mbetur.

Related posts

Integrimi gjinor në parlament në qendër të seminarit të mbështetur nga OSBE në Shkup

Televizioni Koha

Padi penale për kumanovarin që shpërndau materiale raciste lidhur me aksidentin në Llaskarcë

Televizioni Koha

Vodno – njohja për nga afër

Televizioni Koha

Leave a Comment