Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
Deri dje janë regjistruar 1.132.484 persona në Maqedoni - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Deri dje janë regjistruar 1.132.484 persona në Maqedoni

Enti Shtetëror për Statistika njofton se deri më 20 shtator në orën 20:00, janë regjistruan 1.132.484 persona, 353.256 familje dhe 480.364 apartamente.

Enti Shtetëror i Statistikave informon qytetarët se për çdo dilemë dhe paqartësi që kanë në lidhje me procesin e regjistrimit, ata mund të kontaktojnë Zyrën e Regjistrimit dhe numrat e telefonit që janë publikuar në faqen e internetit popis2021.stat.gov.mk.

Nga atje thonë se suksesi i këtij operacioni statistikor varet nga të gjithë ne dhe është për të gjithë ne./Telegrafi/

Related posts

Osmani: Absorbimi i suksesshëm i mjeteve IPA, shtytësi themelor i perspektivave evropiane

Televizioni Koha

Xhaferi e nënshkroi Deklaratën e përbashkët në Samitin e kryetarëve të parlamenteve nga Ballkani Perëndimor

Televizioni Koha

Pacienti në SPQ “8 Shtatori” i cili u hoq nga respiratori, është në gjendje të mirë shëndetësore

Televizioni Koha

Leave a Comment