23/02/2024
10.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Dibra, Qendra Zhupë dhe rajoni i Rekës sot katër orë pa rrymë

Në periudhën prej orës 10:00 deri në orën 14:00 sot pa rrymë elektrike do të jenë shfrytëzuesit e gjithë rajonit konsumues të Dibrës.

“Për shkak të një intervenimi teknik në Hidrocentralin ‘Shpile’ në Dibër sot, e martë, në periudhën prej orës 10:00 deri në orën 14:00 do të ketë ndërprerje të furnizimit me energji elektrike në gjithë rajonin e Dibrës”, qëndron në njoftimin.

Rajoni i Dibrës, i përfshin komunat Dibër, Qendra Zhupë dhe rajonin e Rekës, komuna Mavrovë dhe Rostushë, e cila në tërësi përfshin mbi dymbëdhjetë mijë konsumatorë fc/

Të fundit