26/02/2024
9.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Dita e Alfabetit, Zv/kryeministri Grubi sot në Manastir

Me rastin e shënimit të Ditës së Alfabetit, delegacioni i Qeverisë së
Republikës së Maqedonisë i kryesuar nga zëvendëskryeministri i parë dhe
ministër për sistem politik, z.Artan Grubi, sot në ora 13.00 do të
vizitojë Muzeun e Alfabetit në Manastir.

Të fundit