24/02/2024
11.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Drejtori Nebiu vitin 2023 e mbyll me një donacion të madh për komunën e Haraçinës(VIDEO)

Në prani të kryetarit të Komunës së Haraçinës, Ridvan Ibraimi, këshilltarëve komunal, Ibrahim Jaja, Xhezmi Nuhiu dhe kryetari i degës Skender Isufi, sot Agjencioni për menaxhimin e pasurisë së konfiskuar në krye me drejtorin Driton Nebiu i ka dorëzuar Komunës së Haraçinës mjete elektirke, tehnikë të bardhë , një motor skuter, inventar dhe sende të ndryshme, si dhe drejtorit të Ndërmarrjes Komunale Ambienti Arsim Bajrami iu dha një furgon.
/Vlora Zenuni / Televizioni News

Të fundit