23/02/2024
10.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ivanovska: Antikorrupsioni nuk ka presion, po ka ndikime indirekte

Kryetarja e Komisionit për Antikorrupsion Biljana Ivanovska tha se ajo dhe anëtarët e tjerë të Komisionit nuk kanë pasur presion të drejtpërdrejtë, por, siç tha ajo, ndikime të caktuara ndjehen indirekt.

“Ka ndikime nga forcat shkatërruese që afrohen me shkathtësi në çdo qeverie, përfshirë edhe këtë”, thotë Ivanovska për “Kanal 77”.

Ajo pyeti pse Strategjia për Antikorrupsion nuk është miratuar në Kuvend për 3 muaj që nga zgjedhja e qeverisë së re./Telegrafi.

Të fundit