Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
Katër raste të reja në rrethinën e Tetovës - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Katër raste të reja në rrethinën e Tetovës

Qendra për shëndet publik në Tetovë sot informoi për katër raste të reja me Kovid-19 në gjashtë komuna të Tetovës.

“Nga katër raste të reja me Kovid-19, dy janë banorë brenda Komunës së Tetovës, ndërsa dy janë nga vendbanimet në Komunën e Bërvenicës, njofton Zorica Zafiroska, specialiste e epidemiologjisë pranë Qendrës për shëndet publik.

Policia e Tetovës vazhdon të ndëshkojë ata që nuk mbajnë maska, si mënyrë e mbrojtjes së detyrueshme nga transmetimi i koronavirusit.

“Në 24 orët e kaluara, për mosmbajtje të maskave mbrojtëse, 51 personave u janë lëshuar urdhra për shkelje, në përputhje me nenin 6 të Dekretit përkatës qeveritar”, kumtoi SPB Tetovë.

Në 24 orët e kaluara, ka kontrolle të 245 personave që kanë vendim për izolim në shtëpi nga Inspektorati shtetëror sanitar dhe shëndetësor, me ç’rast nuk janë konstatuar parregullsi në lidhje me respektimin e vendimeve. mb/

Related posts

Çulev: Këtë fundjavë 55 persona nuk e kanë respektuar ndalesën për lëvizje

Televizioni Koha

Policia e Maqedonisë do të kontrollojë nëpër shtëpitë private ku ka festime dhe takime

Televizioni Koha

Në Shkup dhe Tetovë në fuqi rekomandimet dhe masat për mbrojtje nga ndotja e ajrit

Televizioni Koha

Leave a Comment