24/02/2024
11.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Këshilli komunal i Zhelinës vazhdon mbledhjet online, Cerova me shkollë të re

 

“Zhvilluam seancën e 40-të të Këshillit të komunës së Zhelinës, kësaj rradhe ‘online’ duke respektuar rekomandimet e Qeverisë.

Shqyrtuam Projektin për ndërtimin e objektit të shkollës fillore në vendbanimin #Cerovë, ku ne si Komunë do të financojmë me 50% të mjeteve dhe me 50% Banka Botërore.
Vlen të përmendet se këtë projekt e përkrahën unanimisht të gjithë këshilltarët tanë.

Vlen të theksojmë poashtu se, këto mjete i miratohen Komunës së Zhelinës si #bonus për menaxhimin dhe realizimin me sukses të projekteve të fituara nga Banka Botërore.

Edhe Cerova me shkollë të re!” shkruan kreu i Komunës së Zhelinës Blerim Sejdiu në facebookun e tij.

Të fundit