Komuna e Çairit shfrytëzon pushimin veror të nxënësve për renovimin e shkollave fillore – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Komuna e Çairit shfrytëzon pushimin veror të nxënësve për renovimin e shkollave fillore

Komuna e Çairit shfrytëzon pushimin veror të nxënësve për renovimin e shkollave fillore. Ganiu inspekton punimet e renovimit në SH.F. Liria

Periudhën e pushimit veror po e shfrytëzojmë në maksimum për renovimin e shkollave tona fillore që në fillimin e vitit të ri shkollor, shkollat të mirëpresin nxënësit e tyre në kushte më cilësore për vijimin e procesit edukativo-arsimor.

Inspektova sot nga afër punimet që po zhvillohen në Shkollën Fillore “Liria” sëbashku me drejtorin Talat Sadiku, ku po bëjmë renovimin e palestrës sportive, lyerjen e tërësishme të shkollës, renovimin e dyshemesë në hyrje të saj, zëvendësimin e dyerve të dëmtuara dhe vendosjen e ndriçimit të ri.

Related posts

Objektet dhe oborri i SPB-së në Tetovë me shtigje të veçanta për personat me handikep

Televizioni Koha

Banka e përkohshme – platformë digjitale për pagesa në kohë

Televizioni Koha

Një “Oktapod” me mbishkrimin Zaev vendoset para Qeverisë

Televizioni Koha

Leave a Comment