Lajmi i Ditës Maqedoni

Komuna e Zhelinës nënshkroi Marrëveshjen me Ministrinë e financave për ndërtimin e objektit të shkollës fillore “Pashko Vasa”

Komuna e Zhelinës nënshkroi Marrëveshjen me Ministrinë e financave për ndërtimin e objektit të shkollës fillore “Pashko Vasa” në #Cerovë.
Mjetet janë të siguruara nga Bankën Botërore në formë të grantit, për realizimin me sukses të projekteve paraprake (Pallaticë, Grupçin dhe Novosellë) të MSIP2 nga Komuna e Zhelinës.

Related posts

Ambasadori kinez në Izrael është gjetur i vdekur në shtëpinë e tij

Televizioni Koha

Ashensorët, vatra potenciale të Kovid-19, paralajmërojnë ekspertët, të instalohen të ashtuquajturat sisteme UV për pastrim të ajrit

Televizioni Koha

DriveShare Lets You Rent Your Dream Car From A Car Collector

admin-tvkoha

Leave a Comment