Kusari-Lila: Ndodhi masakra politike, historia do të gjykojë ata që e sollën këtë ditë - Tv Koha
Lajmi i Ditës Rajon

Kusari-Lila: Ndodhi masakra politike, historia do të gjykojë ata që e sollën këtë ditë

Deputetja Mimoza Kusari-Lila ka thënë se dje ndodhi maskarada politike në mes të krizës dhe luftës me pandeminë globale.

Ajo në një postim ka thënë se historia do të gjykojë ata që e sollën këtë ditë, shkruan Reporteri.net.

Postimi i saj:

Mirëmëngjesi Kosova jonë,

Dje ndodhi maskarada politike në mes të krizës dhe luftës me pandeminë globale.
Ashtu sikur e prezentova në fjalimin tim dje, sot Kosova u zgjua me lajmin për rrëzimim e Qeverisë në mes të pandemisë, në të gjitha mediat botërore.

Jam e sigurt se historia do të gjykojë ata që e sollën këtë ditë, por gjithashtu kurrë më e sigurt nuk kam qenë se energjia dhe gatishmëria jonë për të vazhduar betejën për Kosovën shtet i zhvilluar dhe shtet i së drejtës nuk ka qenë më e madhe.

Dje ishte vetëm një betejë në numrin e gjatë të tyre që duhet të bëjmë për vendin tonë.
Do të kemi edhe shumë tjera me fitore për Kosovën dhe njerzit e saj.

Të ❤️ Kosovë

Related posts

Rajoni i Pollogut i i parafundit për nga transparenca, me rezultat më të keq se viti i kaluar

Televizioni Koha

Monitorim: Lidhen 71 kontrata për prokurim publik urgjent me vlerë prej 1.5 milionë eurosh, më së shpeshti është blerë pajisje mbrojtëse

Televizioni Koha

UA dyfishuan pagat,por një pjesë e kirurgëve po vazhdojnë grevën –kanë një kërkesë tjetër

admin-tvkoha

Leave a Comment