Mickoski iku nga takimi i liderëve por nga drejtësia nuk mund të ik, Propozim-ligj i ri për Prokurorinë Publike - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Mickoski iku nga takimi i liderëve por nga drejtësia nuk mund të ik, Propozim-ligj i ri për Prokurorinë Publike

Mickoski nuk ia arriti.

Iku nga takimi i liderëve por nga drejtësia nuk mund të ik.

LSDM ka treguar se për ne krimi nuk njeh parti dhe jemi për luftë kundër krimit dhe korrupsionit.

Për atë, ashtu siç deklaroi kryeministri dhe njëherit kryetar i LSDM-së, Zoran Zaev, javën e ardhshme deri tek Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut do të propozojë tekst të ri për Ligjin për Prokurori Publike.

Prokuroria Speciale Publike do të integrohet me Prokurorië Themelore Publike për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit.

Të gjitha rastet që janë para gjykatave, për të cilat PSP është kompetente sipas ligjit, do t’i vazhdojë dhe t’i përfaqësoj para gjykatave kompetente PB e re.

Related posts

Shënohet 25 vjetori i ligjëratave të para në Universitetin e Tetovës

Televizioni Koha

MPB ka gjithsej 3600 pasaporta të Maqedonisë, deri në mars do të jepen vetëm për rastet urgjente

Televizioni Koha

Osmani: Tabela dygjuhësore ka në institucionet që shërbejnë komuna, në të cilat gjuha shqipe është zyrtare

Televizioni Koha

Leave a Comment