Mirë se erdhët MËRGIMTARË! FESTIVAL ETNOKULTUROR “SOFRA FEST” – Zhelinë 25-27 KORRIK 2019 – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Mirë se erdhët MËRGIMTARË! FESTIVAL ETNOKULTUROR “SOFRA FEST” – Zhelinë 25-27 KORRIK 2019

Komuna e Zhelinës me moton Mirë se erdhët MËRGIMTARË! Organizon  FESTIVALIN  ETNOKULTUROR “SOFRA FEST” – Zhelinë 25-27 KORRIK 2019

Kënaquni me recitalin e vargjeve kuptimplota nga vetë Mjeshtri i Madh, artisti i merituar Mirush Kabashi??

Ejani të ndajmë së bashku entuziazmin e këtij manifestimi qëndror

Krejt së bashku

25 Korrik 2019
?#SofraFest
?#Dita1
#MirushKabashi
#SelamiKolonja
#BesianaMehmedi & #ShkodranTolaj
#JetmirRexhepi
#VëllezëritSejdiu
#SHKAKarshiaka
#BurratEGrupçinit
#BurratEGradecit..

Related posts

Një ditë para filllimit të fushatës: ODIHR e filloi Misionin për vlerësim të zgjedhjeve, partitë në nxitim të madh

Televizioni Koha

Merkel mbështet hapjen e bisedimeve për Shqipërin dhe Maqedonin | VIDEO

Televizioni Koha

Zeqiri: BDI dhe VMRO përsëri kanë rinovuar koalicionin e tyre kriminal

Televizioni Koha

Leave a Comment