• Home
  • Emisione
  • Nga një muaj paraburgim për 7 persona që u kapën me rreth 210 kg drogë
Auto Tach Emisione Gatojca Horoskopi Kronika e Zeze Lajme Shendetësi Showbizi

Nga një muaj paraburgim për 7 persona që u kapën me rreth 210 kg drogë

Gjykata Themelore në Ferizaj ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Ferizajt, për caktimin e masës me nga një muaj paraburgim ndaj të pandehurve B.S., G.K., Xh.S., H.B., shtetas të Kosovës dhe J.B., F.B., F.B.1, shtetas të Maqedonisë, për shkak të dyshimit të bazuar se kanë kryer veprën penale blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve.

Të pandehurit dyshohet më 10.02.2019, në Papaz dhe Pojatë të Ferizajt, pas një bastisjeje të policisë sektori antidrogë, janë kapur me rreth 210 kilogramë marihuanë, e cila ishte destinuar për shitje dhe transportim jashtë Kosovës.

Me këtë rast sasia e drogës është konfiskuar, ndërkohë që palët njoftohen se ankesa kundër këtij aktvendimi nuk e shtyn ekzekutimin e tij.

Related posts

FFK merr pjesë në Kongresin e UEFA-s

admin-tvkoha

Hajeni mëngjesin si mbret: Fillimi i ditës me djathë, mjaltë e bukë jua forcon zemrën

Televizioni Koha

Në të njëjtën kohë qytetarët protestojnë në Drenas, dhe deputetët diskutojnë në Kuvend, për rastin e 16 vjeçares

admin-tvkoha

Leave a Comment