Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
Publikohen emrat që BDI propozoi në qeveri për drejtorë të rinj - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Publikohen emrat që BDI propozoi në qeveri për drejtorë të rinj

Alsat mëson emrat e propozuar nga BDI për drejtor të ndërmarrjeve publike.

Ndërmarrja Publike “Hekurudhat e Maqedonisë” – Infrastruktura, Festim Halili.

Byroja për Furnizime Publike, Elvadina Dika;

Agjencia për Investime të Huaja, Arben Vila;

Drejtoria Rrugët e Maqedonisë, Armir Sadiku;

Drejtoria e Klinikës së Gjinekologjisë, Ajrulla Mustafa;

Banka për Zhvillim, Faruk Ismaili.

Related posts

RMV, shkolla në Reçicë, pritet të përfundoje para zgjedhjeve lokale 2021

Televizioni Koha

Gjithsej 1.085 të hospitalizuar për shkak të coronavirusit në Maqedoni

Televizioni Koha

Pendarovski: Lufta për më shumë të drejta dhe mundësi të barabarta duhet të vazhdojë

Televizioni Koha

Leave a Comment