26/02/2024
8.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Qeveria sjellë vendim: Ndalohet lëvizja gjatë uikendit nga ora 16 deri në ora 05

Me qëllim mbrojtje më e madhe e qytetarëve nga përhapja e korona virusit, Qeveria ka sjellë vendim për masa shtesë për lëvizjen e qytetarëve, informon Zhurnal.

Me këtë vendim, Qeveria ka vendosur që të ndalojë lëvizjen e qytetarëve gjatë uikendit, gjegjësisht të shtunën dhe të dielën nga ora 16 e pasdites, deri në ora 05 e mëngjesit. Njëherit, ngelin në fuqi edhe vendimet e mëparshme të cilat po zbatohen që disa ditë.

Të fundit